Indpakning og transport

Vores tøj fortjener det bedste. Og det gør vores planet også. Derfor går vi lige så højt op i, hvordan vores produkter pakkes og transporteres, som hvordan hver en fiber i dem bliver produceret. Varer, der bliver sendt fra vores leverandører, bliver pakket ind i poser lavet af genanvendt plastik, og kommer derefter i FSC-certificerede papkasser. Vi genbruger, hvad vi kan, og genanvender resten.

Varer sendes til vores erhvervskunder i de plastikposer, de ankommer i, og vi genbruger så mange af papkasserne fra indgående logistik som muligt til den udgående forsendelse. Dette udgør cirka 50% af de indkommende kasser. De resterende papkasser, som vi bruger, er FSC-mix-certificeret. Dette betyder, at de består af 80% genbrugsmateriale og 20% nye papirfibre fra bæredygtigt forvaltede skove.

Størstedelen af vores produktion foregår i Kina – og dele i Indien, Bangladesh, Portugal og Tyrkiet. Det betyder selvfølgelig, at vi ikke kan undgå at transportere varer rundt i hele verden. Vi gør det så nænsomt som vi kan ved at holde øje med de bedste muligheder – så det meste af vores tøj har været på en længere sejltur. Vi bruger kun flytransport som en absolut sidste mulighed, og kun til vareprøver, som vi har brug for at få hurtigt fat i.

RE-ZIP

Vi tilbyder vores kunder at sende deres varer i RE-ZIP-emballage, som de skal returnere, efter de har modtaget deres pakke. Vi drømmer om, at denne mulighed bliver reglen nærmere end undtagelsen. Alle der benytter sig af RE-ZIP-muligheden, modtager et gavekort til vores webshop som tak – det er win-win. Emballagen sparer både CO2, vand og træfibre.I de tilfælde, hvor RE-ZIP ikke vælges, ønsker vi at bruge den bedst mulige løsning med minimal miljøpåvirkning. I dag bruger vi genanvendte plastposer, som allerede er egnet til genbrug. Vi undersøger løbende, om der findes bedre alternativer med en lavere miljøpåvirkning.