Om os

Med rødder i det feminine og tidløse tilbyder Soft Rebels omhyggeligt designet tøj tilpasset den moderne kvindes hverdag. Vi tror på, at kvinders forskellighed skal hyldes og stræber efter at designe tøj, der lever sæson efter sæson.

FORMÅL
Soft Rebels er skabt ud fra en drøm om at give enhver kvinde mulighed for at hvile selvsikkert i sin egen krop og stil. At være kvinde betyder mange ting - og vi vil omfavne alle størrelser, former og personligheder. Med inspirerende historier og moderigtigt tøj går vi forrest i kampen for, at kvinder kan være sig selv med alt, hvad det indebærer. Vores designs er skabt med omtanke for dig og for miljøet, og vi håber på at give inspiration til den moderne kvindes hverdag.

VÆRDIER
Enkelhed. Livet er kompliceret nok - det behøver din garderobe ikke også at være. Vores tøj er skabt ud fra nøgleordene let, stilfuldt og kvalitetsbevidst, og kollektionerne indeholder både moderne essentials og tidløse klassikere.

Alsidighed. Vores tøj er designet og produceret til at holde. Vi håber derfor, at vores styles bliver dine nye favoritter, og at du tager dem frem år efter år og kombinerer dem på forskellige måder passende til din personlighed. Måske ændrer du dig med tiden - lad det reflektere i måden, du styler dit tøj.

Attitude. Ligesom Soft Rebels lader vores kunder det feminine og det rebelske smelte sammen på fineste vis. Mødet mellem de to er det, der gør os alle både spændende og stærke.

Ansvarlighed. Det er altid sjovt at følge de nyeste trends, men det er vigtigt for os, at det foregår med respekt for vores jord, vores medarbejdere og vores kunder. Vi er ikke i mål endnu, men vi er overbeviste om, at vi sammen kan gøre en forskel.