Social ansvarlighed

Siden begyndelsen har Soft Rebels været optaget af at sikre gode arbejdsvilkår for alle, der har med vores produktion at gøre. Vores egen fabrik følger BSCI’s krav, hvilket garanterer, at dit tøj lever op til følgende principper:

Derudover tager vi stærkt afstand fra mennesker og systemer, der ikke respekterer de grundlæggende menneskerettigheder. Siden FN bekræftede, at Uyghurerne bliver undertrykt af de kinesiske autoriteter I Xinjiang-regionen har vi boykottet bomuld fra dette område.

Mangfoldighed, lige muligheder og inklusion

For at sikre mangfoldighed, lige muligheder og inklusion i vores virksomhed informerer vi alle medarbejdere om vores 3 kerneværdier: Ærlighed, Ansvar og Konstant forbedring. Og vi lever efter dem hver dag i alle forretningsaspekter.

Vores forretnings- og daglige kontorkultur er åbensindet og bygger på tillid. Vores medarbejdere styrer deres egen tid og deadlines, og vi er fleksible med hensyn til fysiske arbejdsstationer og arbejder online, når vi samarbejder på tværs af vores kontorer.

Vi har en flad og demokratisk organisationsstruktur, hvor hver medarbejder siger deres mening og bidrager med ideer - uanset jobposition. Vores arbejdsmiljø er vigtigt for os. Vi ønsker et sted, hvor hver medarbejder føler sig som en del af fællesskabet, værdsat og engageret i at skabe enestående resultater. Når vi rekrutterer nye talenter, ønsker vi at tiltrække, forfremme og fastholde de bedste talenter på alle niveauer af vores virksomhed. Vi giver lige muligheder for alle, uanset køn, alder, etnicitet, national oprindelse, seksuel orientering, handicap eller religiøs baggrund. Vi ansætter baseret på personlighed, færdigheder og erfaring.

Når vi designer, gør vi det med opmærksomhed på forskellige kropstyper for at imødekomme vores kunders behov. Vi er stolte af at sige, at vi skaber tøj baseret på at passe til alle kropstyper og fremme kropspositivitet.


Womanhood

Vi kalder vores fællesskab for womanhood, fordi det for os indikerer en gruppe kvinder med fælles værdier og livsstile. Fællesnævneren i Soft Rebels’ målgruppe tager ikke højde for hverken race, seksuel orientering, religion, økonomisk baggrund eller andre personlige forhold. Omvendt er de værdier, der definerer Soft Rebels, baseret på en dybere forståelse for, hvad det betyder at være kvinde.

Sammen med vores community tror vi på et rimeligt samfund, hvor alle køn er lige værdifulde. Vi er stolte af at repræsentere det feminine, og vi ser det som vores ansvar både at forsvare ligeværd og forskellighed. Vi vil gerne ses som en ledestjerne for den moderne kvinde og oplyse vores følgere med indhold, tilpasset tiden i dag. Vi har en Soft Rebels bevægelse, som vi deler med vores community: Vi er alle på en rejse for at fremme kvindelig styrke og denne rejse er manifesteret i vores kollektioner og kampagner hele året rundt.