Reparation & genbrug

Vores tøj er lavet til at holde en livstid, men uheld kan ske, hvor det går i stykker. Dine favoritprodukter er værd at redde. Giv tøjet til nogen der kan hjælpe med at redde det – eller find din egen kreative side frem, og giv det nyt liv med f.eks. trenden visible mending. Tag os med #femmerebelle – vi vil elske at se din kreativitet. 

Den bedste måde at reducere vores klimaaftryk er at shoppe mindre. Hvis din t-shirt holder længere, har du brug for færre af dem – og det mest bæredygtige tøj er det, du slet ikke køber. Derfor gør vi, hvad vi kan for at forlænge tøjets levetid, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe jer i samme retning. Hold øje med vores webshop – I løbet af 2023 lancerer vi en mulighed for at videresælge dit Soft Rebels-tøj.

Den bedste måde at reducere vores miljøpåvirkning på er at handle mindre. Hvis din t-shirt holder længere, har du brug for færre – og den mest bæredygtige er den, du ikke køber. Derfor gør vi vores bedste for at forlænge vores tøjs levetid, og vi vil gerne støtte dig i at gøre din del også. Følg med her på siden – vi vil lancere en mulighed for at videresælge dine Soft Rebels styles i løbet af 2023.

Commitment:
Vi vil udvikle og lancere salget af brugte Soft Rebels produkter i 2023.

2022 status:
Dette initiativ er endnu ikke blevet igangsat.