ECOsistible™ 

Vi har registreret navnet ECOsistible for at forene to ting der er vigtige for det, vi gør - at tage vare på vores miljø og skabe kvalitetsprodukter.  

Vi arbejder kun med vores egne certificerede fabrikker eller andre certificerede fabrikker, hvilket giver os mulighed for at være fuldstændig gennemsigtige omkring hele værdikæden og tilbyde fuld sporbarhed for hvert ECOsistible-produkt. Dette giver os mulighed for at beskytte velfærden for arbejdstagere og andre mennesker, der hjælper i vores produktion.

Men det handler ikke kun om det. Vi ønsker at inspirere vores kunder til at købe med god samvittighed og klæde sig på med både hjerte og mening. Det er essensen af ECOsistible.

For at skabe vores ECOsistible-tøj bruger vi mange attraktive kvalitetsmaterialer, der har teksturappel og som naturligvis også opfylder vores kriterier for ansvarlighed. 

I gennemsnit er 80% af vores almindelige kollektion og 100% af vores Essentials-program lavet af ansvarlige materialer, men som vi fortsætter med at søge efter nye metoder og stoffer, vil dette kun blive forbedret. 

Ansvarlighed og stil er hvad der definerer os. Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at tage et valg - kig efter vores ECOsistible-logo på hangtaget.