Certificeringer

{"type":"root","children":[{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":" Da vi er i modebranchen, føler vi os uhyre ansvarlige for det fodaftryk, vi efterlader os. Derfor producerer vi så ansvarligt som muligt ved hjælp af fantastiske organisationer og certificeringer."}]}]}

Global Organic Textile Standard (GOTS)

GOTS (Global Organic Textile Standard) er verdens førende standard for økologiske fibre og et værdifuldt kvalitetsstempel. GOTS-certificeret bomuld dyrkes uden brug af pesticider eller gødning, og det er bedre for sundheden hos landmændene, da de ikke udsættes for giftige kemikalier. Bomuld, der er produceret i overensstemmelse med GOTS, understøtter biodiversitet og økosystemer og reducerer brugen af energi og CO2-udledning.

Soft Rebels GOTS-licensnummer er: 237883.
Læs mere om GOTS her

Global Recycled Standard (GRS)

GRS (Global Recycled Standard) kan findes på produkter med mere end 50% genanvendt indhold. Genanvendt indhold kan komme fra naturlige fibre som uld og bomuld eller kunstige fibre som polyester eller nylon. I produktionen af GRS-certificerede materialer kræves det, at der reduceres skadelige påvirkninger i processerne. GRS-fibre produceres under strenge krav til sociale reguleringer samt håndtering af kemikalier og spildevand.

Læs mere om GRS her.

Certificeret produktion

Alle vores produktionssteder er certificeret med BSCI og/eller SA8000®. This guarantees full compliance with leading social standards for everyone involved in the production.